Susan Smit
23 oktober 2022

‘De wijsheid van de heks’ door Susan Smit

Zondag 23 oktober – ‘De wijsheid van de heks’ door Susan Smit

De wijsheid van de heks is het laatst verschenen boek van schrijfster Susan Smit. Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Tijdens deze lezing vertelt Susan over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei. 

Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Zo laat ze zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Aanvang: 13.30 uur | volwassenen | max. 100 deelnemers | vrije inloop | Auditorium

Susan Smit door Yvonne Kulkens
Susan Smit, foto door Yvonne Kulkens

Programma herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn er nog veel meer activiteiten in het museum rondom het thema healing. Voor zowel families als volwassenen is er een divers programma samengesteld, bij de nieuwe tentoonstelling Helende Kracht.