voorstelling-oya
29 mei 2022

Familievoorstelling Oya Woest Wezen

Oya Woest Wezen is een voorstelling (10+) met live percussie, dans en woordkunst. Geïnspireerd door de rijke West Afrikaanse Yoruba cultuur die over de hele wereld wordt gevierd. OYA WOEST WEZEN is een eigentijdse legende die het jonge publiek uitnodigt om mee te dansen, zingen en rijmen.

Reis mee met de Orisha’s op een missie om een bijna onmogelijk raadsel op te lossen. Orisha’s? Wie zijn dat? Eeuwenoude goden uit West-Afrika. Nigeria om precies te zijn. Als je nu denk dat is oubollig en saai, dan heb je het mis! Ze houden van gamen, vloggen en Tiktok dansjes. Maar het allerbelangrijkste: Ze hebben superkrachten! Zoals bijvoorbeeld Oya. Zij is godin van de wervelwind, een woeste krijger met ongelooflijk veel power. Met haar wil je echt geen ruzie! Zeker niet tijdens een belangrijke missie.

Oya Woest Wezen is een interactieve voorstelling met dans, live muziek en spoken word. Het is een 10+ voorstelling die je doet nadenken over onze gedeelde geschiedenis en hun eigen culturele erfgoed.

Praktische informatie

  • Wanneer: 29 mei 2022
  • Tijd: 14.00 uur
  • Duur: ca. 45 minuten (inclusief nagesprek)
  • Locatie: Afrika Museum, Atrium
  • Voor: Vanaf 10 jaar
  • Prijs: de voorstelling zelf is gratis, je betaalt alleen museumentree. Het is wel nodig om een online reservering voor de voorstelling te maken in combinatie met museumentree. Dat kan door hieronder een ticket te kopen.
     
:host { --enviso-primary-color:#00AAA0; --enviso-secondary-color:#00AAA0; font-family: Arial; } enviso-ticket-item:nth-child(8){ display: none !important; } enviso-ticket-item:nth-child(9){ display: none !important; } enviso-ticket-item:nth-child(10){ display: none !important; } #ticket-description { ???????????? display: none; ???? } .enviso-title { ???????????? display: none; ???? } .enviso-tickets.enviso-tickets-mobile { display: grid; grid-template-columns: calc(50% - 1em) calc(50% - 1em); align-items: stretch; } :host .enviso-tickets-mobile enviso-ticket-item { float: none; margin-right: 1em; width: auto; } :host enviso-ticket-item { margin-bottom: 1em; margin-right: 1em; box-sizing: border-box; } .enviso-dialog-content { background-color: #DDF4F2; }