Afrika Museum, Afrotopia. Meivakantie 2018
13 mei 2018

Programma Meivakantie

Ontdek in de meivakantie de kracht van Afrika

Kom naar het Afrika Museum en bezoek de fototentoonstelling Afrotopia, de grootste Pan-Afrikaanse fototentoonstelling die nu voor het eerst te zien is in Nederland! Ontdek meer in de instaprondleiding, ga zelf aan de slag in de fotoworkshop of doe een workshop bodypercussie (ook leuk met de hele familie).

WORKSHOP | Kunst of kiekje

Wat zie je aan een foto en wat zou de fotograaf met de foto willen zeggen? Samen met de museumdocent bekijk je de foto’s van Afrotopia. Wat is de link tussen foto en titel? Daarna ga je zelf aan de hand van de titel een foto maken.
Dagelijks om 12.00, 13.30 en 15.00 uur ca. 60 minuten vanaf  8 jaar maximaal 20 deelnemers per ronde aanmelden bij de entreebalie

Afrika Museum, Afrotopia. Meivakantie 2018.

RONDLEIDING | Afrotopia Tour

Tijdens deze rondleiding ontdek je dankzij de museumdocent veel meer achter de foto’s uit Afrotopia.
Iedere zondag om 14.00 en 15.00 uur | vanaf 15 jaar
 

Afrika Museum, Afrotopia 2018.

MUZIEKWORKSHOP | Bodypercussie

Geen trommels of andere instrumenten, maar je eigen lichaam is het instrument tijdens deze workshop! Door te klappen, stampen en slaan, ontstaat er een fantastische beat. Samen met de andere deelnemers werk je naar een energiek percussiemuziekstuk toe.
Di, wo, do en za om 13.00, 14.00 en 15.00 uur । 30 minuten । vanaf 4 jaar । Palaverhuis (buitenmuseum)

 

Afrika Museum, Afrotopia. Meivakantie, bodypercussie 2018.

AUDIOTOUR | Spoken Word Tour

Luister naar de bijzondere audiotour bij Afrotopia, ingesproken door verhalenverteller en stadsdichter van Tilburg Onias Landveld en woordkunstenaar Rellie Telg. Spoken Word is een kunstvorm waarbij iemand een zelfgeschreven tekst ritmische voordraagt. Onias en Rellie geven ieder bij verschillende foto’s in hun eigen stijl een persoonlijke reflectie op het werk.
Iedere dag । gratis verkrijgbaar bij de entreebalie । Vanaf 15 jaar

 

Afrika Museum, Afrotopia. Meivakantie 2018.