NMVW Kleur
NMVW en WMR steunen boodschap Museumvereniging

Museumsector moet zo snel mogelijk open

Nationaal Museum van Wereldculturen en het Wereldmuseum Rotterdam steunen de oproep van de Museumvereniging en de culturele sector: deze sector moet en kan zo snel mogelijk open. Wij hebben de afgelopen jaren bewezen dat dat veilig kan.

Na meerdere lockdowns staat het water inmiddels bij verschillende partijen in de cultuurbranche aan de lippen. Mede daarom moet iedereen zo snel mogelijk open. Bovendien draagt een museumbezoek bij aan de mentale fitheid van het publiek en het debat in de maatschappij. Dat doen we met onze exposities, programmering en activiteiten.     Healing Power staat nog altijd, en is hopelijk snel weer open voor publiek. De maan van Luke Jerram hing in 2021 in het museum – precies tijdens de lockdown van dat jaar. Helaas heeft deze het publiek daarom nooit mogen bereiken. De Moonflow yoga vinden we niet alleen passen bij de sportdag-actie; we vinden het extra passend bij de volle maan deze week.    

Bekijk hieronder de video en doe mee.

Voor meer informatie over Moonflow Yoga klik hier

Moonflow yoga | Volle Maan

Geen sport, wel inspiratie

Naast de online Moonflow yoga met Padmini, vind je op de sites van de vier musea diverse online-activiteiten en routes om onze collectie beter te leren kennen. Denk aan kookworkshops, nieuwe lunchlezingen, knutselactiviteiten, podcasts met routes langs de collectie en wereldverhalen.